top of page

Hi you!

Wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht aan mijn website. Ik ben Lizette,  23 jaar, getrouwd, mama van een lief zoontje en wonend in het kleine dorpje IJzendoorn. 

Liefde vastleggen vind ik één van de mooiste dingen om te doen. Inmiddels film ik al een aantal jaar een heb ik meer dan 60 prachtige bruiloften mogen vastleggen. Iedere bruiloft is uniek en dat maakt het zo leuk!

image00005[1].jpeg

ik ben Lizette!

Spontane beelden

Wanneer je kiest voor By Lizette videografie, kies je voor spontane beelden. Die leg ik vast zonder op de voorgrond aanwezig te zijn. Mijn doel is zonder dat jullie het door hebben, jullie dag op zijn mooist vast te leggen!

De first look, je grappige neefje of die oma die trots naar haar kleinkind kijkt die gaat trouwen. Dit soort momentjes vind ik prachtig! Zo probeer ik op jullie dag alle momenten te vangen die jullie zelf misschien niet eens door hebben. 

Al deze mooie momenten bij elkaar komen samen in een fantastische video. Een bewegende herinnering die jullie liefde weerspiegelt!

Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten? Vraag gerust mijn brochure aan! Dat kan door een mailtje te sturen naar info@bylizette.nl of het contactformulier op mijn website in te vullen. Heb je overige vragen? Mail of app gerust!

image00006[1].jpeg

FACTS ABOUT ME

CHRISTELIJK // HOUDT VAN HET PLATTELAND // KAN NIET ZONDER KOFFIE // DOL OP NATUUR // JE KUNT MIJ WAKKER MAKEN VOOR FRIET // GEDULDIG // NUCHTER // PERFECTIONISTISCH //  DIERENLIEFHEBBER // HOUDT VAN SPELLETJES // ECHT AVONDMENS

VOLG MIJ OP

Instagram

bottom of page